(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
švestky ve vlastní šťávě - jako polotovar na koláče, do rýžového nákypu atd. i jen tak k jídlu

Potřebné ingredience
švestky omyjeme, dloupene a zrovna mačkáme vnitřní stranou dolů do sklenic, pokud jsou kyselejší můžeme přidat lžíci cukru a můžeme dát taky lžíci vody...já nedávám. Sterilujeme na 85 stupňů cca 25 min. Vydrží dva roky. Dávám víčka s červenou gumičkou... Foto doplním...
Postup přípravy
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
30. 8. 2014, 10:41

nahlásit

@Pavla
(upraveno)
30. 8. 2014, 9:53
Jani moc díky. Dělala jsem loni a teď jdu zavařit opět. Už si recept tisknu, abych příští rok už nemusela dohledávat. KAM SE HRABOU KOMPOTY
DĚKUJI




nahlásit

kvítečko
(upraveno)
16. 8. 2014, 8:56

nahlásit
alekre
(upraveno)
4. 10. 2011, 21:49
A musí se dávat cukr nebo ne?
nahlásit

hanka.ny
(upraveno)
20. 9. 2009, 23:41


nahlásit
Zrušený účet
(upraveno)
20. 9. 2009, 21:05
Jani , dělám stejně, lžíce cukru a lžíce vody

nahlásit